HINNASTO &
AIKATAULUT
 

MITÄ
TARVITSET ?

Aloittaessasi nokkahuilun / muovisen poikkihuilun (fife) soittamisen tarvitset oman instrumentin, jonka voit ostaa soittotunnilla omaksesi hintaan 15 eur. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä ostoaikeestasi.

Jos et harrastuksen aluksi halua ostaa vielä omaa poikkihuilua, on täällä muutama huilu vuokrattavaksi. Jos olet ostamassa omaa huilua, keskustellaan siitä yhdessä, jotta ostat juuri sinulle sopivan huilun. Uusien huilujen hinnat alkavat n. 500 eurosta, käytetyt ovat edullisempia.

Tarvitset oman nuottitelineen kotiisi, jotta voit harjoitella hyvässä asennossa välttäen lihaskivut.

Nuottivihko (2 kpl) ja viivastovihko kuuluvat myös tarpeellisiin hankintoihin.

Viivastovihko on se vihko, jossa on tyhjiä nuottiviivastoja ja kenties tilaa kirjoittaa muistiinpanoja. Niitä saa esim. kirjakaupoista, musiikkiliikkeistä ja luultavasti isoimmista tavarataloista. Nuottivihkot päätän ensimmäisillä tunneilla, kun tiedän, mikä on kullekin sopiva.


MISSÄ
OPETUS
TAPAHTUU ?
Opetusta on tällä hetkellä Mäntsälässä Jokelanseudulla sekä Hyökännummella. Minuun voi ottaa yhteyttä, jos seudullasi on kiinnostuneita musikantteja aloittamaan harrastuksen tai haluatte lyhyempiä opetusperiodeja, kuten kursseja ym.
HINNASTO

Yksityistunti 22e / 20min.
Yksityistunti 28e / 30min.
Lapsi-vanhempi -ryhmä 28e / 30 min./ perhe (=ilmoittautunut lapsi + 1 aikuinen)
Yhteissoittoryhmä 13e / 45 min. / hlö
Huiluryhmä 13e / 45 min. / hlö

Kysy muunlaisistakin tuntijaoista
Poikkihuilun vuokra 75e / lukukausi

Perumatta jätetyistä tunneista peritään maksu ja tunti katsotaan pidetyksi. Oppilaan myöhästyminen ei pidennä tuntia. Samana päivänä tapahtunut peruutus = 50% tunnin hinnasta. Sairastapauksissa pyrimme siirtämään tunnin muuna ajankohtana pidettäväksi. Tunnit pidetään pääsääntöisesti viikottain.


OPETUS-
AIKATAULU
Opetusajankohdat syksylle 2012 sovitaan pian. Pyrin muodostamaan ryhmiä ilmoittautumisjärjestyksessä eli ryhmien päivään voi kenties vielä vaikuttaa ilmoittautuessaan. Kun löytyy paras mahdollinen päivä, yritämme sovittautua siihen.